четвер, 1 вересня 2016 р.

В чому зручність куртки з відщіпними рукавами?

Зимовий гардероб потрібно готувати влітку, а осінній - ще раніше. Верхній одяг для дитини варто обирати особливо ретельно, адже дітки дуже швидко ростуть, а купувати комплект одягу на початок і на кінець сезону не завжди є можливість. Дуже зручними у цьому випадку є куртки - трансформери. В чому ж їх переваги?


Коли ми обираємо куртку для дитини, потрібно звернути увагу на декілька критеріїв: зручність, тепло, вагу і дизайн
Детская куртка-жилетка девочкаДетская куртка-жилетка мальчик
Зручність

Куртка- трансформер має відщіпні рукава, що є найбільшою перевагою цієї моделі. Купуючи такий варіант куртки ви отримуєте одразу два вироби: куртку та жилетку.
Як правило, весною-восени погода дуже мінлива, і якщо зранку в демісезонній курточці тепло і комфортно, то уже в післяобідній час у ній же може бути спекотно. В такі моменти зручно мати жилетку у своєму гардеробі. Для цього потрібно усього-навсього відщіпнути рукава у тієї курточки, в яку дитина була одягнута зранку.
Також, ви можете користуватись жилеткою від куртки-трансформера, поки не прийде потреба прищібнути рукави і одягатись тепліше.
Коли ваша дитина виросте із куртки, рукава стануть короткі і це створюватиме дискомфорт, ви спокійно можете їх відщіпнути і продовжити користуватись лише жилеткою. Адже вона вам може стати в нагоді іще декілька сезонів.

Ще варто звернути увагу на капюшон - бажано, щоб він також був відщібний. Це дозволить користуватись курткою-трансформером за будь - якої погоди.

Тепло

Ідеальна дитяча куртка повинна бути трішки вільною, щоб не заважати малюкові рухатись. Також, має залишатись можливість одягти під куртку теплу кофтинку, коли це буде потрібно. Важливим є повітряний прошарок, який має залишатись між курткою та тілом дитини.

Коли ви обираєте куртку для дитини, зверніть увагу на утеплювач - він має бути і у рукавах також. Це важливо для теплозбереження в середині одягу.

Куртка-трансформер має багато застібок-молній. Переконайтесь, що кожна з таких застібок надійно схована спеціальною планкою, яка захистить від попадання вітру в середину виробу. Так вашій дитині буде зручно, комфортно і тепло.

Вага та дизайн

Звичайно, вага дитячої куртки має бути мінімальною, щоб не створювати додаткового навантаження на спинку дитини, та не заважати рухатись і пізнавати світ.

Для того, щоб дитина із задоволенням одягалась, потрібно, щоб одяг їй подобався. Тому, бажано, дати вашому малюкові можливість самостійно обрати ту чи іншу модель, із запропонованих вами. Тим більше, що асортимент курток, курток - трансформерів як для хлопчиків так і для дівчаток різного віку надзвичайно великий.

Малюки вчаться пізнавати світ, а батьки турбуються про те, щоб цей процес був безпечним та комфортним. Для цього існує безліч зручного і комфортного одягу, який допоможе і діткам і їхнім батькам кожного дня знаходити щось нове і цікаве у нашому безмежному світі.















Немає коментарів:

Дописати коментар