середа, 7 жовтня 2015 р.

Де і як організувати дитяче свято у Вінниці (Сімейні ресторани та кафе для святкування дитячого дня народження)

Колись, дуже давно, коли ще мама ходила пішки під стіл, а бабуся була молода й супер моторна, такого питання: "Де і як святкувати дитячий день народження?" просто не існувало. Адже варіантів крім "вдома" - не було. У наш час є надзвичайно багато закладів, де можна відпочити як сім"єю з дорослими дітками, так і з малючками. А є й такі, де бажано приходити лише мамі з татом, а дітлахів залишати на бабусю/няню.
Отже, так як у мами досвід проведення дитячого дня народження поза власною домівкою налічує уже більше 10 років, можемо скласти невеличкий перелік закладів Вінниці із власними відгуками.



1. Почнемо із того, із чого починали ми самі. Це Макдональдс.

Переваги
Бюджетно

Недоліки
Так, це не супер корисна їжа, тим більше для діток. Але, коли немає альтернативи по закладах, і потрібне дуже бюджетне святкування - то і дитяча кімната в Макдональдсі створить святковий настрій імениннику.

2. Ігроманія

Переваги
Це один із найперших, та навіть і перший. такий ігровий комплекс у Вінниці. Тут є і сітка-лабіринт, і басейн з кульками, і ігрові автомати, і каруселі для малечі, і ігровий майданчик для найменших і батут. На даний момент у "Ігроманії" є ще й картинг, роледром, окрема кімната для святкувань Дитячих Днів Народжень, ресторан, кафе та багато усього іншого. Вибір розваг - величезний. Ціни у кафе - не більші, але й не менші, ніж у інших закладах.

Недоліки
В кафе та дитячій кімнаті, де зазвичай накривають столи для дитячих днів народжень, не дуже комфортно знаходитись батькам. А з ресторану, де батькам комфортно, не видно що роблять діти.
Якщо ви вирішили влаштувати своїй дитині свято в Ігроманії на 10 діток - будьте готові витратити не одну тисячу гривень, адже усі автомати не дешеві, а дітлахам хочеться ще і ще і ще і ще.....

Залиште свій відгук про Ігроманію

3. Карамель

Потім ми дізнались про те, що зовсім поруч з нами з"явся сімейний ресторан з дитячою кімнатою де був ще й вихователь! Ми святкували там Іванчин день народження через 10 днів після відкриття ресторану. Ну а потім ще й на наступний рік.

Переваги
Ціни як у більшості закладів. Є як доросле, так і дитяче меню. Є можливість замовити аніматора, або скористатись послугами вихователя, який завжди наглядає за дітками у дитячій кімнаті. Також можна влаштувати карооке. Словом, є усе для гарного дитячого свята.

Недоліки
Немає можливості розмістити одразу велику компанію гостей (дорослих). Тому, доведеться святкувати невеличкими "забігами"

Рекомендую! Залиште свій відгук про Карамель

4. Мегамоша

Це був перший заклад, який розташовувався у ТРЦ, а також мав дитячі гірки, батути та лабіринти, а не лише дитячу кімнату (окрім "Ігроманії", звісно).

Переваги
Дитяче меню. Вибір розваг - можна розважатись на гірках/батутах, а можна з аніматорами в окремій кімнаті з прозорими стінами.

Недоліки
Дорого. Забороняють приносити свій торт для іменинника, а лише замовляти у них у двічі дорожче ніж у будь - якому іншому місці. Заборонено дорослим (батькам та гостям іменинника) вживати спиртне. Хоча, доросле меню також є і "дорослий стіл" також накривають. Але за алкогольним коктейлем потрібно бігти у сусідній бар. Адміністрація пояснює такий підхід не бажанням мати сп"янілих відвідувачів (батьків дітей). Але, при цьому, аж ніяк не реагує, якщо ви перекинете декілька келихів у сусідньому барі, поки у "Мегамоші" ваші дітки з аніматором, а потім повернетесь назад.

Не рекомендую. Залиште свій відгук про Мегамошу

5. Дитяча планета

В "Дитячу Планету" ми ходили теж, майже одразу після відкриття. Але лише на розважальну частину. Тому, про обслуговування при замовленні дитячого "бенкету", сказати нічого не можу. Але мої діти ходили туди на Дні Народження інших дітей, і враження у них залишились досить суперечливі. Як і у дорослих.

Переваги
Підходить для дітей будь - якої вікової категорії. І для дорослих також. Велика кількість батутів, гірок, лабіринтів. Є будиночки з столиками для святкування дитячого Дня Народження

Недоліки
Не дешево. Немає погодинної тарифікації.

Усі інші відгуки (а їх багато) можна прочитати на сторінці відгуків Більшість із відгуків не схвальні. Ви також можете залишити свій відгук про цей заклад.

6. Розважальний центр Рошен

У цьому центрі ми були лише на розважальній частині. Чи є змога і місце організувати у цьому центрі ще й дитячий солодкий стріл - мені невідомо. Але сама вистава дітям сподобалась.

Переваги
Справжній робот ))) Тематичні кімнати, ігри, головоломки, загадки, квести, 4D-кінотеатр та багато іншого

Недоліки
Відсутність приміщення для солодкого столу. Що, взагалі-то, не такий уже й недолік.

Залиште свій відгук про Розважальний центр Рошен

7. Міксато

Коли ми обирали цей заклад для святкування Першого Дня Народження нашої донечки, то аж ніяк не сподівались, що за день до самого свята доведеться терміново шукати інший заклад. Але сталось так як сталось.

Переваги
Є дитяча кімната. Є дитяче меню. Завжди є вільні місця і на ваше свято ви можете виявитись єдиними відвідувачами.

Недоліки
Дорого. Дивакуватість і не зовсім адекватність власників. Не повертають завдатки.
Словом, НЕ рекомендую.

Залиште свій відгук про Міксато

8. Слов"янський двір

До цього закладу ми перенесли своє святкування, коли довелось відмовитись від попереднього у цьому списку. Смачна їжа, свіже повітря. привітні офіціанти і затишні будиночки.

Переваги
Смачна кухня і такий бажаний для більшості з нас шашлик. Можливість замовити окремо дитяче меню. Дитячий майданчик на вулиці і дитяча кімната. Є вихователь. Дослухаються до побажань клієнта. Вартість в межах середнього.

Недоліки
Дитячий майданчик, як і дитяча кімната - платні. Оплата береться за годину користування. При цьому не вираховується час, коли дитина пішла до батьків поїсти/попити або в туалет. Тобто, якщо ваш малюк пів години погрався на майданчику, потім пів години посидів з вами поїв, то уже за наступні пів години вам знову потрібно буде платити. Не залежно від того, що фактично ваша дитина пробула на майданчику лише половину часу з оплаченого.
А ще, Слов"янський Двір на зиму зачиняється.

Залиште свій відгук про Слов"янський Двір

9. Дастоша

Дуже схожий на Мегамошу.

Переваги
Це чарівний дитяче містечко, в якому кожна дитина знайде собі заняття до смаку - катання на гірках, стрибки на батуті, їзда на автомобілі, "купання" в сухому басейні тощо. Є спеціально розроблене дитяче меню

Недоліки
Дорослим, які прийдуть привітати іменинника, доведеться шукати собі забавку самому. Або приходити вітати уже іншим разом. Також, нічого не можу сказати з приводу меню - недовелося куштувати. Тому, якщо ви були і маєте що сказати - залишайте свій відгук.

Залишити свій відгук про Дастошу

Далі ознайомимось із закладами, у яких нам ще не довелося побувати на святкуванні Дитячого Дня Народження. Тому розміщую лише опис і прошу залишати свої відгуки, щоб або рекомендувати або застерегти від того чи іншого закладу.

10. Мегамоша - галактика

Опис
Ігрова зона "Мегамоша-Галактика" знаходиться на 2-му ярусі ТРЦ Мегамолл. Гірки, гойдалки, батути, лабіринти - стрибай, злітай, катайся! "Мегамоша-Галактика" запрошує дітей та підлітків і гарантує космічні враження!

Залишити свій відгук про Мегамошу - Галактика

11. Ресторан-клуб "Фазенда"

Опис
У Ресторані "Фазенда" діти і батьки можуть повноцінно відпочивати, не заважаючи один одному. Дітей не просто розважають, але делікатно і весело виховують. Наш ресторан найбільш зручний варіант для батьків - наявність в ресторані дитячої кімнати, з неодмінним набором розважальних атрибутів. Наш ресторан пропонує догляд за дітьми щодня, до самого закриття. В ігровій кімнаті малеча може розважатися у теплій компанії. До її послуг маса іграшок і різні забави. Тут кожен маленький чоловічок може знайти заняття до душі: малювання, складання кубиків, катання з гірки, гру в дочки-матері, салочки-скакалочка і багато іншого.
Також є дитяче меню

Залишити свій відгук про ресторан-клуб "Фазенда"

12. Пастерія "У Маман"

Опис
Вам буде зручно відпочивати в кафе “у МАМАН” з дітьми. Для вашої малечі (до 7 років) працює дитяча кімната. Професійна няня проводить навчання англійської в ігровій формі в п’ятницю (15:00—22:00), суботу (13:00—22:00) та неділю (13:00—21:00). Діти також можуть гратись іграшками та дивитись улюблені мультфільми. Поки ви будете насолоджуватись стравами і атмосферою в кафе, ваші діти весело та з користю проведуть час. Пастерія “у МАМАН” працює без вихідних з 11:00 до 00:00 за адресою вул.Театральна 14.

Залишити свій відгук про Пастерію "У Маман"

13. Хатамалята

Опис
ХАТАМАЛЯТА - улюблене кафе мам, тат і малюків міста Вінниці. Саме тут діти із задоволенням грають, бігають, веселяться, займаються творчістю - адже до їх послуг ідеальна інфраструктура, що складається з ігрового майданчика і творчих зон. Сімейні свята, дитячі дні народження, дитсадкові випускні і багато інших дитячі свята святкують у нас.

Для іменинників обладнаний банкетний зал. За бажанням батьків у залі встановлюються столи і стільці для дорослих - зал досить просторий, і батьки можуть спостерігати за святом або брати в ньому безпосередню участь. Дитяче дозвілля, дитяче харчування та дитячі свята - наша спеціалізація.

Залишити свій відгук про ХАТАМАЛЯТА 

14. Ресторан-клуб "Апрель"

Опис
Спеціально для маленьких відвідувачів ресторану "АПРЕЛЬ" працює захоплююча і барвиста дитяча кімната, де Ваших діток зустріне кваліфікований вихователь і буде запропоновано дитяче меню.

Для маленьких гостей в ресторан-клубі "АПРЕЛЬ" діє спеціальна Дитяче меню, в якому Ваш малюк обов'язково знайде для себе цікаве, смачне, а найголовніше, корисну страву.

Залишити свій відгук про ресторан-клуб "АПРЕЛЬ"

На даний момент, 8 жовтня 2015 року, це усі відомі мені ресторани/кафе, де можна відсвяткувати дитячий день народження. Звичайно, бувають такі свята, коли одночасно збираються і багато дорослих і багато діток. І потрібно знайти такий варіант закладу, де булоб зручно, весело, цікаво і дорослим і малим. На щастя, більшість рестораторів зрозуміли, що батьки з дітьми - це велика частина їхніх відвідувачів. І якщо буде зручно і весело дітям, то і батьки у цей заклад прийдуть знову. Хоча, деколи, в таких дитячих кімнатах немає нічого, окрім яскравих стін та телевізора. Сподіваюсь, що і таких кімнат скоро не буде.

Тому, дивіться, обирайте. обмінюйтесь враженнями та відгуками.
І Гарного усім Свята!


1 коментар:

  1. Можу додати: "Papas pizza" (майстер-класи),"Мафія"(майстер-клас та караоке), Також "Террамарре","Беатріче", "Челентано". Також боулінг "Амагама", "Львівська цукерня", "Шоколатте", "Львівська майстерня шоколаду". Також можна замовити подорож трамвайчиком "Везунчиком",в якому є столики і можна частувати гостей,тим,чим забажаєте. Проте є суттєвий недолік - відсутність туалету.

    ВідповістиВидалити