середа, 23 березня 2016 р.

Головне в стосунках - довіра

Ця стаття була написана 5 років (о_0) тому, але і досі не втратила своєї актуальності, адже в парі доводиться пережити і радощі, і болі, і просто сіру буденність. В кожному шлюбі є певні "критичні" періоди, коли хочеться переглянути свої стосунки і вирішити, чи варті вони на подальше життя. І основним критерієм у цьому рішенні є довіра, або її відсутність.


Відносини між чоловіком і жінкою. Про це вже стільки сказано, що, здається, додати уже й  нічого. Але кожен з нас хоч раз в житті стикається з кризою довіри. І хочеться вірити самій рідній і близькій людині, але щось не дає спокою. Необережно кинута фраза, погляд, дія. І починаються душевні муки.

Переступити, забути або докопатися до істини?

Головне, що потрібно твердо вирішити для себе раз і на завжди - навіщо вам це потрібно? Якщо ви хочете розійтися з людиною, довіра до якої похитнулася, тоді йдіть до кінця. Рано чи пізно ви знайдете те, що вам потрібно. А якщо ви хочете з ним жити довго і щасливо? Що робити? Адже не дарма придумана приказка - хто шукає, той завжди знайде. Що ви будете робити із знайденою інформацією? Адже треба буде або пробачити або розлучатися. Ви впевнені, що зможете зробити вибір? Многие знания - многие скорби(с)

Якщо виникла ситуація, що похитнула довіру, може варто пошукати причини цього, а не наслідки? Переглянути свої вчинки, поговорити з коханим, з'ясувати, що змінилося у ваших стосунках, що його турбує? Може просто "побут заїв"? Бракує романтики, почуттів? Все в ваших руках, було б бажання.

Ніколи не ставте питання, на які не хочете знати відповіді.

Не вірте пліткарям, іноді ними рухає проста заздрість. Вони досягнуть своїх цілей, в ваших відносинах повіє прохолодою, навіть якщо з'ясується, що немає реальної причини пліток. Але, як кажуть, осад залишився.

Багато жінок грішать зростаючим з кожним роком почуттям ревнощів до свого партнера. Часто це пов'язано з почуттям власної невпевненості, але ніяк не з зрадами чоловіка. Перегляньте своє ставлення до себе, полюбіть себе. Інакше, якщо навіть ви себе не любите, хто ж тоді полюбить вас?

Як свідчить невблаганна статистика, кожен чоловік хоч раз за все своє життя зрадив свою кохану. Більша половина таких вчинків відбувається "по п'яні", про що навіть самі учасники намагаються не згадувати надалі. Радує те, що майже всі згрішивші чоловіки вирішують забути про це і не ранити свою другу половинку. Але, як правило, завжди є "добрі люди", які вирішать відкрити очі на невірного пройдисвіта. І тут виникає питання - вірити чи ні? Дізнатися правду чи ні?

Що потім робити з цією правдою, якщо вона виявиться не такою, як хотілося б? 

Мудрість дружини рятувала не одну щасливу сім'ю. Дуже шкода, що іноді навіть старість приходить без мудрості, не кажучи про молодість.

Відносини між чоловіком і дружиною, це, мабуть, не менш трудомісткий процес, ніж виховання дитини ... І в них головне довіра. Коли втрачено довіру, не факт, що ви зможете її відновити або продовжувати відносини не довіряючи тому, хто поряд... Хоча ... Різні люди, різні ситуації, різні історії. Але краще не випробовувати долю, не дарма кажуть - менше знаєш, краще спиш.

Бережіть тих, хто вам небайдужий!



1 коментар: