вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Крим навесні - відпочинок з європейським комфортом (власний досвід)

Море - воно завжди море. І влітку, коли можна вдосхочу наплаватись; і восени, коли сонце уже не палюче, а водичка ще тепла; і навесні, коли на березі нікого немає і ніхто не завадить насолодитись прекрасним краєвидом; і, навіть, взимку, коли все заснуло, а море - живе! Так як у більшості із нас відпустка лише раз на рік - ми радіємо, що вона у нас влітку. Тоді ми можемо поїхати на море - викупатись, вилежатись на сонечку, а діти попорпатись у пісочку. Але правильно підібравши місце відпочинку, готель або курортний комплекс - відпочинок на морі стане справжнім святом у будь - яку пору року.



Нам пощастило відпочивати у березні місяці, під час шкільних весняних канікул, у курортному комплексі "Золотий Колос" (м. Алушта). Враження - лише позитивні. Маючи досвід відпочинку закордоном, можу з чистим сумлінням сказати, що відпочинок у "Золотому колосі" - дійсно європейського класу!

Почнемо із території. Територія курортного комплексу огороджена та має охорону і пропускний пункт. Вхід на територію можливий лише відпочиваючим, після пред"явлення спеціального ремінця-перепустки, який надягають вам на руку при поселені. Через таку систему охорони, ви можете не турбуватись за безпеку своїх дітей і спокійно відпускати їх бавитись на дитячий майданчик на території.

На території курортного комплексу багато різноманітних зелених насаджень, і кожна рослина підписана - назва, особливості.

Також, в теплу пору року працює відкритий басейн на території курортного комплексу. Біля басейну є бар, де можна поласувати різними напоями та різноманітним морозивом.

Номери. Ми проживали у номері "Стандарт", тому готувались до чогось неймовірно простенького. Але були приємно вражені.

Кімната не велика, але достатньо простора і світла. У нас був вид на гори і невеличкий балкончик, на якому ми б із задоволенням відпочили б у вечері, якби було трішки тепліше. В номері також є кондиціонер, міні-холодильник, телевізор та, звичайно, санвузол. На кожного відпочиваючого надаються по три сніжно-білих рушника, які змінюють за вимогою і чисто-біла постіль, яку змінюють раз у 5 днів.

Дуже важливою, як для мене, є стан санвузла. Тому тут я була особливо прискіплива. Але все було чудово! Санвузол має туалет і душ. Уся ванна кімната невелика, але чиста до блиску і дуже зручна.

Харчування. Відпочинок по системі "Усе включено" передбачає харчування 3 рази в день по системі "Шведська лінія". Страви були на будь - який смак: як для любителів м"яса, риби, так і для тих, хто змушений притримуватись дієти. Усі страви надзвичайно смачні. Мої діти, які доволі перебірливі в їжі, самі собі обирали, що будуть їсти, самі собі визначали величину порції і з"їдали усе, до останньої крихти!

Лікування. Усі процедури проводяться в окремому корпусі. В перший день вашого перебування у курортному комплексі "Золотий колос", вас огляне лікар, вивчить ваш санаторно-курортний лист (який завчасно потрібно оформити у свого дільничого лікаря) і призначить час для проведення відповідних процедур.

Також ви можете вибрати той курс лікування, який вам найбільше подобається. Лікар лише внесе корективи, опираючись на наявні у вас хвороби або обмеження.

Кожен, хто відпочиває у курортному комплексі "Золотий колос" може відвідувати критий басейн, сауну, тренажерний зал. Тому, навіть у холодну погоду, ви не залишитесь без водних процедур.

Що ще хотілося б зауважити, серед відпочивальників дуже велика кількість людей пенсійного віку та сімей з дітьми. Також чимало бабусь-дідусів із онуками.

Щоб ви не переживали, що доведеться самим розважати дітей і не вийде ніякого відпочинку, у курортному комплексі працює команда аніматорів. Кожного дня на дітей чекають майстер-класи, різноманітні ігри, мультфільми на великому екрані та дитяча дискотека! Але і дорослі не будуть нудьгувати, адже з 21.00, коли діти лягають спати, починаються розваги для їх батьків.

Враховуючи  і умови проживання, і лікування, і організаційні моменти - можу із впевненістю рекомендувати курортний комплекс "Золотий колос" усім, хто бажає якісного відпочинку із дітьми в Криму.

 Відпочивайте з європейським комфортом на території України - і ви ніколи не пожалкуєте!


Немає коментарів:

Дописати коментар