четвер, 22 листопада 2018 р.

Готуємось до свят - де придбати подарунки

Давненько уже збираюсь розповісти про хороші місця для придбання небанальних і цікавих подарунків. Ще з жовтня місяця, після черги наших днів народжень. Але щось не складалось, а тут якраз сніг надворі, вогонь у каміні і гирлянда бликає - ну все підказує, що свято близько і потрібно готуватись.
Отже, користуйтесь:


1. Смачні і просто неймовірні їстівні букети на ваш бюджет і смак - Oksana Hatuntseva та її WOW BUKET

Просто кажете їй яка у вас є сума, кому хочете букет подарувати і вона уже пропонує те, що можна за цю вартість зробити. І завжди виходять прекрасні і смачні букети

2. Мусові торти неймовірного смаку  - Елена Бойко

На неї натрапила зовсім випадково, коли шукала в екстреному порядку, хто нам зробить тортик. І жодного разу не пожалкувала. Ми замовляли у неї уже три тортики із різними смаками - то реальна смакота!


3. Шоколадки з передбаченнямhttps://happybag.me/

Можна обрати на будь-який смак і гаманець. Я брала невеличкий набір із найцікавішими зізнаннями у коханні. Це так мило, прямо мі-мі-мі

4. Печиво з передбаченнямиhttp://www.pechivodoli.com/

Хотіла подарувати своєму підлітку щось цікаве і неординарне, але ще й таке, щоб їй сподобалось. Задача не з легких. І придумалось - печиво з передбаченнями! Тут найбільший вибір і найрізноманітніші ціни. Це печиво ще й смачне, та і передбачення дуже цікаві.

5. Якщо ви хочете подарувати щось із більш потрібного (одяг/взуття і не тільки) - вам до Наталя Белова

У неї чудовий сервіс, прийнятні ціни і висока якість. Купували не на подарунок у неї речі, але можна  і дарувати - соромно не буде.

6. Оформлення свята і милі дрібнички - Шуры_Муры Украшения для праздника

Про них я уже писала, коли розповідала про День Народження Мар"яни. Але ще раз згадати буде не зайвим.

7. Ну і AliExpress тут є все і навіть більше!

Про те, що ми купуємо на алі я, напевно, заведу нову тему, де буду розповідати про замовлення і давати посилання на продавців. Але то буде наступного разу. Наразі все. Користуйтесь в задоволення!


Немає коментарів:

Дописати коментар