вівторок, 6 листопада 2018 р.

Чорний козак - про нове українське кіно

Навіть не знаю, як почати свою розповідь, бо емоції досі "зашкалюють". Справа в тому, що ми з Іванкою подивились 28 жовтня фільм "Чорний Козак" Кінопроект "Чорний Козак".
Я дуже хотіла його побачити, тому що люблю фантастику, фентезі а тут ще й наше рідне: козак-характерник, знахарка тощо.

Фільм просто неймовірно крутий! Я не можу навіть якось більш-менш адекватно описати свої враження, тому що просто не знаходжу слів. Там немає спецефектів, немає вражаючих чудовиськ і казкових монстрів... Але там є справжні люди, неймовірна українська жіноча краса, наші вірування і наша історія. І все так майстерно переплетено, так якось чарівно знято, що неможливо просто відірвати очей від екрану!
За час перегляду було і "смішно і грішно", навіть були моменти, коли ледь стримувались сльози... Неймовірний фільм знятий з душею!

І що ще вразило. Зазвичай, у кінотеатрі, як тільки починаються титри, усі глядачі встають і виходять. Але не цього разу. Фільм завершився, пішли титри, але ніхто навіть не подумав іти. Завершились титри, вимкнувся екран, увімкнули світло в залі - і лише тоді усі почали виходити. Я ще жодного разу не бачила, щоб глядачі дивились титри.... А це уже багато важить...

Чудовий, просто неймовірно гарний фільм, який потрібно дивитись і хочеться дивитись. Командо Кінопроекту! Ви просто неймовірні! Сподіваюсь, це був лише початок!

Немає коментарів:

Дописати коментар