неділя, 25 грудня 2016 р.

Сімейне свято "В Країні Новорічних Мрій" і мама співорганізатор

Емоції трішки вщухли, руки уже майже не трусяться і ноги майже не болять. Отже, можна підвести підсумки нашого Сімейного свята"В Країні Новорічних Мрій", яке створювали Vin PartyФон та babyevent.com.ua



Після нашого першого спільного заходу - Хелоувінської вечірки, ми прийняли до уваги усі недоліки та цього разу створили саме Сімейне свято, де було цікаво і матусям/бабусям, татусям/дідусям, а особливо дітлахам від народження до 14 років.

В першу чергу ми подумали про наших найменших гостей, бо є сім"ї, де є малюк і уже більш доросла дитинка. То ж, щоб не виникало питання, де ж залишити малечу, поки "доросла" дитина буде розважатись (та й малеча теж хоче свята) ми створили затишний дитячий куточок-майданчик, який користувався надзвичайною популярністю не лише у діток до трьох рочків. На майданчику дітки грались у віг-вамі, малювали за зручним дитячим столиком, грались різноманітними іграшками на м"якому і чистенькому коврику. За розваги для найменших ми дякуємо чудовій дівчині Анастасії, яка стане гарним вихователем і вчителем!

Для того, щоб чимось розважити татусів, яких, як правило, на такі свята дуже важко заманити, ми запросили майстра з Barbershop Gentlemen's Club Винница. Якщо чесно, я сподівалась, що у нас татусі сміливіші. Але маємо те, що маємо. Зате усі хлопчики могли безкоштовно отримати чудову стрижку від надзвичайно вправного майстра. І таких було багато, що мене дуже здивувало, але і потішило водночас. Тож дякуємо майстрові із Barbershop Gentlemen's Club Винница за майстерність і Денисові Горобчуку за можливість працювати з вами! Сподіваюсь, це лише початок )))

Кожна матуся на нашому святі могла отримати безкоштовний макіяж, пораду по макіяжу, експрес-зачіску від чудового Візажиста Аліни Наливайко. Насправді, я думала, що матусі прийдуть уже "при повному параді" і у Аліни буде мало роботи. Але, очевидно, той факт, що візажист у нас саме АЛІНА, зробило свою справу і матусі вишикувались в чергу. Тож, ми безмежно вдячні надзвичайно чуйному і майстерному візажисту Аліні Наливайко та її учениці за те, що вона підтримала нас і допомогла створити чудове свято. А три матусі отримали ще й сертифікати на знижку на макіяж і зможуть переконатись у майстерності цієї чудової дівчини

Також, кожна мама могла "приміряти" на себе новий чудовий аромат від компанії Ламбре і виграти гарний приз. Ольга Крива, як чарівна фея, допомагала матусям знайти саме свій, той аромат, за яким би жінку запам"ятали і вгадували її присутність задовго до появи самої жінки. Дякуємо вам, Олю, за те, що надали нашому відділенню для мам чарівного шарму!

Ми турбувались про те, щоб кожна дитина, яка прийде до нас на свято, встигла попрацювати на усіх майстер-класах і у майстрів не закінчились матеріали. Наші майстри зрозуміли свою надзвичайно важливу місію і підготувались на усі 120%.
Отже, дякуємо - Олена Ткачук за майстер-клас із виготовлення новорічної листівки
Люба Крикун за майстер-клас із розпису імбирного печива, а також за можливість скуштувати стільки різних смаколиків
Інна Костишена за майстер-клас із виготовлення сніжинок у техніці квілінг
і Оксані мельник за майстер-клас із виготовлення надзвичайного новорічного блокнотика!
Ви справжні чарівниці і майстрині-золоті руки!

Поки дітки майстрували, мами і татусі, а також дуже дорослі дітки, могли насолодитись кавою від майстрів смачної кав"ярні Espressobar BezBrendu. Ці хлопці і дівчата, не дивлячись на свій надзвичайно молодий вік (вони, напевно, усього на кілька років старші за мою Настю), проявили себе справжніми майстрами! Хлопці і дівчата! Ви чудові і надзвичайні! Ваш директор щасливий, що має вас )))

А коли уже усі наші гості зійшлися, почалося надзвичайно шалене шоу із нашою, просто не підберу слів, якою класною - Тетяною Крашевською! Це людина-генератор ідей, запалу, шоу, феєрверків усього того неймовірного святкового настрою, яке лише можливе! Вона чудово відчуває свою публіку і майстерно переходить від спокійного споглядання на ялинку, до перетягування мітел і варіння справжнього відьмацького зілля (я так і не зрозуміла - як???)
Танічка!!!! Ми не просто тобі вдячні - ми вдячні тобі так, що ні в казці сказати, ні пером описати ))) Сподіваємось, твій чоловік пробачить нам, що трішки його "припахали", і дозволить тобі з нами працювати ще багато-багато разів )))

Також ми безмежно вдячні магазину Дитячих мрій "Антошка" та його директору Ларисі Курченко за надані чудові подарунки для діток! Ми з вами працюємо уже багато років, і знаємо, як приємно отримувати вдячні відгуки від клієнтів! Тож бажаємо вам МОРЕ щасливих клієнтів і сподіваємось, що ми з вами подаруємо ще багато чудових свят діткам та їх батькам

За нанесення аквагриму ми дякуємо дівчаткам, які з повагою ставились до кожного маленького гостя, намагались виконати усі їхні забаганки і не звертали увагу на невеличкі труднощі. Ви молодці!

І прийшов час дякувати за найоб"ємнішу і одну з найважливіших частин, без якої наше свято могло просто не відбутись. Це подяка студії Аdele Decor https://vk.com/http_nasvadbe Вони змогли перетворити звичайну зелену стіну на чарівну новорічну фотозону (я думала, що тій стіні уже нічого не допоможе), Вони створили ще одну атмосферну фотозону із справжніми вогниками у свічках, новорічною ялинкою і теплим, чарівним пледом. Вони прикрасили наше свято так, щоб звичайний простір перетворився на справжню Країну Новорічних Мрій! Ви зробили майже неможливе! Сподіваюсь, що ми з вами працюватимемо ще дуууже довго і багато разів ще творитимемо дива!

Також дякуємо нашому майстерному фотографу, який виникав постійно то в одному кінці свята, то в іншому, намагаючись вловити все Ірина Наваліхіна Чекаємо гарних фотографій і бажаємо тобі вдячних клієнтів!

Дякуємо нашому відеооператору Віталію Сарана, який зміг моментально підключитись до нашого свята і буквально в останній момент вскочити до шаленого, галасливого і яскравого потягу. Ми з Вікою, і ще чоловік 250 наших гостей, з нетерпінням чекаємо вашого відео )) Сподіваюсь, це був перший, але не останній раз нашої співпраці )))

Також хочемо подякувати Александра Аманова і діткам із кращої танцювальної студії Вінниці ART FUSION за чудові танцювальні номери, які додали нашому святові драйву.
Дякуємо нашим майстриням Наталя Курилова і Oksana Hatuntseva, які надали можливість усім охочим придбати чудові новорічні вироби на нашому міні-ярмарку! Бажаємо вам гарних покупців та шалених продажів!
Дякуємогостям Anna Varanitsa та її Територія Театральної Творчості та Школа английского языка FLASH за партнерство
Дякуємо усім, хто надав посильну допомогу на лікування Маринки Мельник
Дякуємо універмагу за надане приміщення

Але головною буде подяка нашим ГОСТЯМ і великим, і маленьким і самим дорослим. Заради ваших задоволених посмішок, заради сміху маленьких діток і галасливих хороводів трішки старших; заради задоволених облич матусь і спокійних татусів - можна гори звернути! Ми будемо намагатись робити такі свята, щоб кожен наш гість запам"ятав їх якщо не назавжди, то надовго. Ми вдячні кожному, хто до нас завітав і будемо безмежно щасливі бачити вас знову!

Ледь не забула. Дякую своїй Насті, її подружці Марині за зустріч гостей і те, що виконували мої доручення без зайвих розмов))) Дякую мої Іванці за те, що допомагала, коли її допомога була край необхідною. Дякую своєму чоловікові і Мар"янці, що дозволили мені допомогти Вікі створити це свято!
А ще, ми дякуємо Вікиним батькам і маленькій Єві, що усе розуміють, підтримують і допомагають.

Сподіваємось, незадоволених не залишилось і попереду ще багато таких шалено-веселих і незабутніх свят!

Ваші  Vin PartyФон та babyevent.com.ua і я - Шалена мама.
Усім цьомки )))


Немає коментарів:

Дописати коментар