вівторок, 29 листопада 2016 р.

Дитячий будинок віг-вам

Залишилось усього декілька днів до початку грудня, а отже. до початку шаленого пошуку подарунків для близьких та рідних. Добре, що дітям подарунки під ялинку на Новий Рік приносить Дід Мороз, бо інакше ми б збанкрутіли лише на подарунках. Тож минулого року, Дід Мороз вирішив допомогти нам у вирішенні житлового питання і приніс нашій Мар'яні окремий будинок. Чому саме їй - бо вона найменша вирішити її житлове питання - найлегше. Отже, про будиночок.



Усі діти люблять халабуди - так. щоб сховатись десь від мами, і робити вигляд, що ти нікого не чуєш і не бачиш. У мене навіть зараз є таке бажання, але немає можливості. А от коли ми з братом були малими - то із задоволенням робили собі хатинки, накриваючи стіл простирадлами, або зсунувши декілька стільців до купи і теж накривши їх простирадлами.

Нашим дітям пощастило більше - Дід Мороз приніс уже готовий будиночок, так ще й не простий, а як у справжніх індійців. Ну, майже готовий. Ми отримали довгу коробку, в якій були 4 дерев"яних держаки (так, так, трішки тонші, ніж у лопат) - вони є каркасом будиночку, бавовняна накидка та бавовняне дно, набите синтепоном (на ньому діти сидітимуть, тож щоб їм не було холодно в маленькі ніжні дупки)

Складається - розкладається цей віг-вам дуже легко. Спочатку потрібно розстелити прямокутне дно, потім на ньому закріпити за допомогою спеціальних мотузочків дерев"яний каркас, а потім уже накинути накидку, яка теж кріпиться до усіх чотирьох деревинок ниточками. Мої старші дівчата уже стільки разів самі збирали і розбирали цей віг-вам, що і злічити важко. Але у нього нічого не відвалилось, не відірвалось, не стесалось і він не втратив своєї стійкості.



Бавовняна накидка та основа уже були декілька разів прані (бо хтось у нас пісяє де стоїть), і випрасувані - ніяких змін чи погіршення якостей не спостерігали.

Також, нещодавно, наша Іванка зробила з накидки віг-ваму собі плаття і, відповідно, трішки порвала по шву (бо нічого пхати свою таку розумну голову у маленьку дірочку). Але швидко і легко сама ж і зашила. Тож, нічого не сталось )))

У нас віг - вам без малюнків, бо маючи в хаті стільки творчих людей, гріх обмежувати їхню фантазію. Але у виробника таких будиночків є варіанти уже з малюнками. Це уже кому як до вподоби.

Також, на що хочу звернути увагу, це ціна. Після того, як нам Дід Мороз приніс таке щастя, ми почали шукати його вартість. Знайшли декілька аналогічних, але майже вдвічі дорожчих, так і без дна-основи (а сидіти то на підлозі дітям якось не "комільфо"). отже, тут надзвичайно високе співвідношення ціна-якість. Та і виробник має такий логотип, який не скоро забудеш
Зацініть:

Отже, якщо ваш малюк ще не придумав, що замовити Діду Морозу на подарунок - покажіть йому цей будиночок! Так і подарунок одразу придумається, і Дідові Морозу легше - він знатиме де шукати )))


Немає коментарів:

Дописати коментар