вівторок, 29 листопада 2016 р.

Книга, яку потрібно прочитати до Дня Святого Миколая

Декілька тижнів тому ми отримали перший подих свят. що наближаються (не враховуючи снігу). Нам прийшла книга від  Видавництво Час Майстрів "Книга, яку потрібно прочитати до Дня Святого Миколая"



Я ще минулого року хотіла замовити її своїм дівчатам, але не встигла. так ми і залишились без такої цікавинки. Але цього разу, я ледь встигла зробити передзамовлення, майже в останній момент. І жодного разу не пожалкувала.

"Книга, яку треба прочитати до Дня Святого Миколая" - це яскраве, гарно ілюстроване, з чудовим папером і твердою палітуркою видання, яке 100% сподобається дітям з першого погляду. Мої дівчата ледь не почали битись - хто перший читатиме. Перемогла Іванка ))) Але вона просто "проковтнула" книжку за один вечір.

Ця чудова книга має декілька розділів, які плавно переходять з одного в другий, що створює враження однієї чудової історії.

Так, розповідь починається з оповіді, хто такий Святий Миколай і чому він приносить діткам подарунки. Далі дітки можуть дізнатись, як саме святкують День Святого Миколая в Україні і вивчити гарних віршиків та пісень.

Також, з книги кожна дитина дізнається, як можна підготуватись до зустрічі Святого Миколая та декілька настільки зворушливих історій від діток, що я ледь сама не розплакалась від розчулення.

Загалом, книжка чудова! Її варто перечитувати не лише перед Днем Святого Миколая, але і коли вам або вашому маляті сумно, або хтось дуже сильно бешкетує. Також, історії з книжки стануть чудово підійдуть для читання перед сном у будь-яку пору року.



Немає коментарів:

Дописати коментар