середа, 10 серпня 2016 р.

Як обрати одяг для маленької красуні?

Зовсім непомітно спливає час. Здається, ще тільки вчора я одягала на свою Мар"яну її перший бодік, а уже завтра ми йдемо перший раз в дитячий садочок! Вона ще, напевно, не зовсім розуміє, що це буде, але для мами й тата це дуже важлива подія. Тому ми й підготувались до цього дня відповідально: перевірили справність фотоапарату, начистили до блиску черевички і обрали святковий одяг.


Спідничку Мар"яні ми обрали дуже швидко і легко - джинс на всі часи і на всі події прийнятний. А от футболочку ми обирали довго. Врешті-решт, зупинились на біленькій трикотажній футболці з легким і приємним принтом від ТМ Модний Карапуз.

Замовляли через інтернет, так як часу на пошук в "живих" магазинах у мами зовсім обмаль. Замовлення прийшло дуже швидко, тому ми змогли зробити першу примірку нашої футболки на фоні моря.

На що варто звернути увагу при виборі футболки для дівчинки:

1. Матеріал, з якого виготовлений одяг

Будь-який одяг для дітей, а тим більше той, що прилягає безпосередньо до тіла, має бути пошитий з натуральних тканин. Наша футболка виготовлена із натуральної бавовни (95% бавовна. 5% еластан)

2. На скільки тканина приємна на дотик

Так як футболки одягаються здебільшого одразу на тіло, тканина, з якої пошито одяг, має бути м"якою та приємною на дотик, щоб вашому карапузу було приємно її одягати. Тому першим ділом, після отримання посилки, ми "прощупали" і погладити своє замовлення. Висновок - пузику нашої дівчинки буде приємно в новій футболці )))

3.  Обробка швів

Шкіра маленьких діток дуже чутлива, саме тому немовлятам шиють одяг швами назовні. В одязі для діток від 1 року шви уже хоч і ховають всередину, але їх мають якісно прошити (крім оверлоку має бути ще й додаткова стрічка (добре мати у друзях швачку)) та сам шов має бути м"яким, а не "дубовим". Наша "Тьотя, що шиє" ретельно прощупала шви нашої обновки і залишилась задоволена якістю )))

4. Якість принту

Малюнок на дитячому одязі має бути не лише безпечним, а й якісним, щоб витримати багаторазове забруднення, прання та прасування. В інтернет-магазині, де ми купували футболку, є можливість задати питання по товару, щоб бути впевненим, що після першого ж прасування наш малюнок - котик не залишиться на прасці. Нас запевнили, що наша киця буде нас тішити ще дуже довго.

5. Розмір

Нашій Мар"янці я замовляю одяг за розміром  92. Він не обтягує її, але й не висить "мішком". Якраз зручний, трішки вільний, одяг дозволяє їй спокійно бігати і гратись, піднімати ручки й показувати, як вона пірнала в морі.

Я дуже прискіпливо відношусь до того, у що одягаю своїх дівчат. Особливо, якщо це той одяг, що лягає до тіла. Можу купувати і помилятись. Знову шукати і знову пробувати. Але якщо я знаходжу магазин чи виробника, який дає моїм дітям гарний і якісний одяг, не заломлюючи при цьому космічних цін, то (тримаюсь за нього до останнього) намагаюсь купувати потрібні речі тільки там. та рекомендую його своїм знайомим.

Цю футболочку для дівчинки, для своєї Мар"яни, я знайшла в інтерне-магазині ТМ Модний Карапуз. Ми залишились задоволені і обслуговуванням, і нашою обновкою. Тому, якщо вам потрібен якісний одяг для немовлят або діток до трьох років, як моя Мар"яна - перегляньте, що пропонує ТМ Модний Карапуз, ви залишитесь задоволені.



Немає коментарів:

Дописати коментар