пʼятниця, 12 серпня 2016 р.

Які є види зимових комбінезонів для дітей

Верхній зимовий одяг для дітей не обмежений лише товстою ковдрою для немовлят та курточкою зі штанцями для дошколярика. На даний момент є багато видів конвертів та  комбінезонів, напівкомбінезонів, курточок тощо. Як обрати саме той зимовий комбінезон, який буде потрібен вашому малюкові, в якому йому буде тепло і зручно?



Конверт-ковдра та конверт-мішок
Конверт одеялоКонверт мешок

Цей зимовий комбінезон можна назвати удосконаленим видом ковдри, в яку замотують маленьку дитину взимку. Є три види зимових конвертів: конверт з ручками, конверт-мішок та конверт-трансформер.

Конверт-мішок дуже зручний для прогулянок взимку з дітками від народження до півроку. Такий конверт, як правило, має дві змійки-застібки з правого та лівого боку, що дозволяє легко покласти навіть сплячого малюка і вкутати. В такому "мішку" дитині буде тепло і в ручки, і в ніжки. Але цей вид конверту обмежує рухи малюка.

Конверт з ручками більш зручний для діток від трьох місяців до дев"яти місяців або для дуже рухливих діток, які відчувають дискомфорт при обмеженій рухливості рук.

Конверт-трансформер актуальний для малюків від шести місяців до року. Тобто для тих діток, які на початку холодної пори року ще сплять у люльці, а до весни починають ходити на прогулянці. Конверт - трансформер має чотири застібки-блискавки: дві з обох боків, та дві по середині конверту, спереду та ззаду. Таким чином, при потребі, лише змінивши почерговість застібання блискавок, конверт-мішок перетворюється на звичайний зимовий комбінезон для діток до року

Комбинезон трансформер

Як правило, комбінезон-трансформер має в комплекті рукавички та пінетки, які можна одягати замість валяночок. І рукавички, і пінетки пристібаються до комбінезона кнопками або гудзиками.

Суцільний зимовий комбінезон

Такий комбінезон буде зручний для діток від року. Саме в цей період дітки починають активно рухатись, тому дуже важливо, щоб зимовий одяг не заважав їм пізнавати світ. У суцільному комбінезоні маленька дитина може вільно нагинатись, присідати, падати в сніг, і мама не буде хвилюватись, що курточка задереться і кудись буде "піддувати".
Сдельный комбинезон

Зазвичай, у суцільних зимових комбінезонах рукави та штанини мають спеціальні резиночки, які дозволяють закріпити комбінезон поверх взуття так, щоб штанина не піднімалась при посадці в коляску або при активному рухові.

Такий комбінезон легко одягти на непосидючого карапуза, не обтяжуючи його довгим процесом одягання.

Зимовий костюм-комбінезон

Це найпоширеніший вид зимових комбінезонів для діток. Ці комбінезони підходять як для дворічних малюків, так і для підлітків. Зимовий костюм-комбінезон має куртку та штани-напівкомбінезон.

Одягаючи окремо курточку та штанці на малюка, ви не будете хвилюватись, що дитина спітніє, якщо доведеться зайти в магазин, торгівельний центр чи будь - яке інше приміщення. Ви легко зможете розстебнути курточку чи навіть її зняти, не роздягаючи при цьому дитину повністю.
Дошкільнята дуже рухливі та допитливі. Дуже часто вони забруднюють або штанці, або курточку. Маючи костюм-комбінезон, ви можете випрати лише ту частину (штанці чи курточку), яка забруднилась.
Сдельный комбинезон
Зимовий костюм-комбінезон ваша дитина зможе носити два сезони поспіль. За рахунок регульованих лямок на штанях-напівкомбінезоні, ви можете регулювати їх довжину. А купуючи курточку довжиною до середини стегна, можете бути впевнені, що вона буде зручною і наступної зими.

Зимовий комбінезон з відщібним утеплювачем

Цей комбінезон підійде як для весняно - осіннього періоду, так і для зимового. За рахунок додаткового утеплювача, ви отримуєте і демісезонний комбінезон і зимовий комбінезон одночасно.

Утеплювач повинен кріпитись по всій довжині комбінезону. Це перевіряйте особливо ретельно, тому що є варіанти, де утеплюється лише спинка і живіт до пояса, такий собі додатковий жилет. Утеплювач може кріпитись за допомогою змійки або часто розташованих гудзиків/кнопок. Це унеможливлює зміщення хутра в середині комбінезону.
Сдельный комбинезон
Комбінезон з відщібним утеплювачем дуже зручний для періоду змінної температури. Тобто, якщо одного для відносно тепло, а уже наступного обіцяють різке зниження температури, вам не доведеться терміново шукати ще один комплект верхнього одягу для малюка. Просто прищібнули утеплювач - і можна йти гуляти та пізнавати світ.

Загалом, зимовий комбінезон має бути якісно пошитим із використанням натуральних матеріалів для внутрішнього утеплення. З таким комбінезоном має бути зручно малюкові та спокійно мамі. Ну і, звичайно, зимовий комбінезон має бути гарним, щоб малюкові хотілось його одягати і прогулянка приносила ще більше радощів.

Немає коментарів:

Дописати коментар