пʼятниця, 20 листопада 2015 р.

Новорічні казочки № 3, 4, 5

Новорічна казочка № 3

Сьогодні у вас буде надзвичайне завдання:



Ідіть туди, не знаю куди; візьміть те, не знаю що. А потім покрутіться, поверніться, пострибайте та шукайте своє солоденьке там, де мама гарненька )))

(у маминій косметичці)

Новорічна казочка № 4

А наш зайчик пострибав - подаруночки ховав. А ви разом пострибайте - подаруночки шукайте. В черевичках - стрибунцях знайдете солодкий смак.

Новорічна казочка № 5

Їжте, пийте та співайте і цукерочку тримайте (отримують солоденьке за гарний віршик)

Новорічна казочка № 6

Наша Муна - то маленький помічник Діда Мороза. Навіть якщо і не помічник, то, принаймні, незаважальник. І нам задється, що деякі з подарунків цього дідуся, вона уже переховує у своєму будиночку - перевіряйте

Новорічна казочка № 7

Уже залишилось зовсім мало днів до Нового Року. Треба прикрасити квартиру. А для цього зробіть стільки прикрас, скільки днів залишилось. А солоденьке зовсім поруч - у літаючій над вашим столом шафці.

Новорічна казочка № 8

От і настав цей день - сьогодні ми будемо зустрічати Новий Рік. Намагайтесь завершити цей день без сварок. Цьомайтеся, обіймайтеся і миріться. А мирильні цукерки знайдете в кишеньках своїх курток. Знайдіть і обміняйтеся ними.

Ось і усі казочки, які залишились з минулого року. Сподіваюсь, що у мене вистачить натхнення для того, щоб цього року придумати ще більше цікавих і веселих завдань та казочок. А щоб вони не погубились, як торішні, я буду їх записувати одразу після того, як Дівчата виконають завдання.




Немає коментарів:

Дописати коментар