четвер, 29 жовтня 2015 р.

Казочка з Новорічного Календарика 2015р - №1 Про чорних страшних чоловічків

Уже зовсім скоро ми будемо зустрічати наступний, 2016 рік. Який він буде - ніхто не знає. Але зустріти його хочеться гарно. На сам перед, щоб гарно і весело його зустріли наші дітки. А щоб очікування свята було не менш веселим, ніж саме свято, мами уже знову недосипають ночами, і придумують-видумують Новорічні Календарі.

Але календар - календарем, а за кожним числом, має ховатись невеличка записочка із завданням - історією та солоденьким.

Деякі казочки будуть зрозумілі лише нашим Дівочкам, деякі були суто практичними і актуальними на той момент. Але є ще декілька, яким хотілося б поділитись. Можливо, вони допоможуть іншим Шаленим матусям придумати, щоб вкласти у кожну комірку Новорічного Календарика.

Тож, почали: Новорічна Казочка № 1



Дуже-дуже давно, у темному-темному лісі, жили чорні-пречорні чоловічки. Їх усі боялись і не насміхались. Від них тікали, бо від них ішов жахливий сморід.
Але була одна добра-добра Бабуся у селі біля лісу. Вона трішки недобачала, тому носила окуляри.

Одного разу, чорні смердючі чоловічки прийшли до Бабусиної хатки. Постукали. Бабуся не змогла знайти окуляри, але і не відчинити двері не могла - дуже жалібно пищали чоловічки. Бабуся відчинила двері та побачила маленьких чоловічків, які смерділи. Але вона не рогледіла без окулярів, чи страшні ті чоловічки чи ні. Бабуся вирішила помити смердючків, а потім примусила їх ще й зуби почистити. Коли чоловічки усе  це зробили, вони допомогли бабусі знайти окуляри. І, вдягнувши свої ріднесенькі окуляри, Бабуся побачила не маленьких страшних чоловічків. а гарних маленьких дівчаток, які просто не мились і не чистили довго зуби.

Залишила їх Бабуся у себе жити, але з однією умовою: кожного вечора митись і чистити зуби, хоч раз в день. І стали вони жити-поживати і добра наживати.

А чистим гарним дівчаткам, Бабуся залишила по цукерочці там, де вони перетворились з чорних страшних смердючих чоловічків на красунь. Шукайте.


Немає коментарів:

Дописати коментар