пʼятниця, 29 грудня 2017 р.

Подарунки від Святого Миколая

В ніч на 19 грудня усі з нетерпінням чекали на Святого Миколая. Усім він мав принести подаруночки: комусь різочку, а комусь шкарпетки із солодощами.


 Моїм дітям уже багато років поспіль Миколай приносив і різочку, і шкарпетки з цукерками. Напевно не міг визначитись, чи діти були в міру бешкетливими, чи, можливо, трішки "перебрали верху".

Але уже два роки, як мої дівчата отримують від Миколая лише шкарпетки з солодощами, без різочки. Я не проти. Не можу сказати, що вони завжди поводяться гарно, що не пустують, що слухаються, але вони гарні, розумні і гамірні діти ) І я їх люблю безмежно.

 Цього року Святий Миколай обрав нам на подарунок теплющі шкарпетки із справжньої овечої вовни від Barashko. Ми з Мар"яною вирішили, що то Миколай прийшов до овечок і попросив поділитись своєю вовною, бо вона у Баранчиків уже дуже довга виросла. Овечки з Баранчиками спитали Святого Миколая, для чого йому їхня вовна, і він пояснив, що це для шкарпеток, які він подарує Мар"янці, Дівкам і навіть Татові з Мамою! Тоді Баранчики з Овечками з радістю поділились своєю вовною і побігли гуляти далі. А тепленькі шкарпетки Миколай приніс нам під подушки.

Насправді, шкарпетки дійсно м"якенькі і вовна таки справжня. У Мар"янки з мамою шкарпетки мають силіконові крапочки - гальма на підошві, а в Тата з Дівками шкарпетки мають гумову підошву! Такі собі шкарпетки - капці ))) В них тепло, м"яко і дуууже комфортно!

Одразу хочеться в гори, в дерев"яний будиночок і поближче до каміну із живим вогнем. Мар"яна навіть хотіла в своїх шкарпеточках іти в садочок ))) Словом, нам дуже сподобався подарунок Святого Миколая і він є дуже доречним.

Можливо наступного року ми отримаємо під подушку вовняні чуні від Barashko - ото вже просто неймовірна крутизна!


Немає коментарів:

Дописати коментар