суботу, 30 листопада 2013 р.

Євроінтеграція, Євроасоціація і нещасна, побита Україна

От читаю я усе обговорення, дивлюсь на те, що відбувається і просто серце рветься!
Ну чому, я просто не розумію, чому деякі з нас не хочуть жити краще??? Чому вони не хочуть дати можливість моїм дітям жити краще? Чому вони проти того, щоб їх діти мали краще майбутнє, а батьки спокійну в достатку старість??? Чому???



Я розумію, що це страшно, що буде важко, але просто так, з неба, усе добре ніколи не буде! Потрібно вийти із своєї зони комфорту, кажучи мовою психологів, і зробити ну хоч щось, щоб жилося краще. Можливо у когось малесенька хитка стабільність, яку дуже не хочеться втратити, але ви її втратите, якщо не почнете робити щось, щоб позбавитись тих, хто хоче затягнути вас у своє лайно...

Одна з моїх знайомих - дівчина 20 років - зараз навчається у Вроцлаві (Польща). Вона виграла грант на безкоштовне навчання. Вчитись потрібно, при чому напружено. Зате на канікулах вона з друзями, такими ж студентами з інших країн, може виїхати на декілька днів до Німеччини, Іспанії, Італії на екскурсії, просто подорожувати. Вона має можливість проходити практику у країнах Європи у провідних компаніях. Вона має можливість влаштуватись на роботу в будь якій країні світу. Вона не хоче повертатись в Україну. Не знаєте чому?

Інша знайома. Подруга моєї мами. ЇЇ дочка виграла грант на навчання в Голандії. Відпустити дитину ми її умовляли "усім миром". Страшно, розумію, але вона відпустила. Потім самі один раз їздили до дочки в гості. За час навчання ця дочка влаштувалась на практику у всесвітньо відому компанію Порше. Пройшовши практику, її запросили на постійне місце роботи на час проходження останнього року навчання в університеті. Компанія домовилась напряму з університетом, оплочувала якусь зп уже в цей час. Зараз дочка працює головним маркетологом по східно-європейському сектору у компанії Порше та проживає у Німеччині. Вона не хоче повертатись в Україну. Не здогадуєтесь - чому?

Це дівчата із звичайних сімей. Це не мажори і не багатії.

Чому ви хочетет позбавити СВОЇХ дітей такої можливості??? Чому ви хочете позбавити МОЇХ дітей такої можливості? Невже ви думаєте, що наш "гарант" домовившись із росією дозволить зняти його з посту президента? Чи що росія дозволить нам жити краще ніж вони?
Наші "гаранти і іже з ними" а також високоморальні і класні російські "гаранти". Їх фінансові активи знаходяться в країнах Європи, не в росії, у них є нерухомість у країнах Європи, не в росії. Їх діти навчаються в країнах Європи, не в москві чи пітері, я в же не кажу про якийсь челябінськ. Чому в загниваючій і агресивній Європі, а не в добрій і лагідній росії?

У влади і у великих підприємців був час - як мінімум рік, щоб почати переорієнтування свого збуту. Тобто, пошук ніші на ринку збуту для своєї продукції на Європейському ринку, модернізація свого обладнання, налаштування своєї продукції під стандарти Євросоюзу. В основній своїй масі вони цього не зробили. Чому? Чому вони зараз плачуться про те. що не буде ринку збуту??? Хто їм заважав хоч частково увійти на новий ринок збуту?

На Майдані стояли діти, тому що студенти першого - друго курсу - це діти. Вони стоять за своє майбутнє, за ВАШЕ майбутне. Вони мерзнуть, їх б"ють, розганяють за майбутнє ВАШИХ дітей!

А хтось сидить вдома, і розповідає. що від нього нічого не зміниться, він не піде, що це його не стосується, і взагалі - росія то для нас найкращий вибір... Але коли ці діти, чужі діти, своєю тепер уже кров"ю вистоять надію на краще майбутнє для всіх нас, для тих, хто каже, що їх правильно розганяють, як вони будуть спати??? Як будуть дивитись в очі своїм дітям, знаючи, що не хотіли навіть морально допомогти тим, що намагається вибороти майбутнє для НАШОЇ, поки що, країни?

Чому ви проти кращого майбутнього для усіх нас?

Немає коментарів:

Дописати коментар